Čista Beach, Kolan Island Pag foto's

# Čista Beach, Kolan Island Pag foto's

Sjeverna dalmacija

Kolan (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Kolan
30.01.2017. 15:27 dodajeIvan

De naam beschrijft het beste dit strand op Pag. Schoon strand is nog steeds een van degenen die je betoveren. Dit strand ligt in de buurt van Kolan, aan dezelfde kant als het strand van Zrce. Het is echter een stil strand dat geschikt is om te genieten van de stilte, de zon, de feestdagen. En dit strand is erg populair en trekt veel gasten. Het is rustig genoeg, aangezien het nabij het strand Zrće ligt, en geschikt is voor familievakanties. Dicht bij het strand is een bistro, waar u een favoriete drankje of een maaltijd kunt bestellen wanneer u honger krijgt. Net zoals veel andere stranden op het eiland Pag, is er geen natuurlijke schaduw op het Pure Beach - wees er klaar voor en breng de nodige strand rekwisieten mee.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala