Stranden Dubrava en Delfinka Island Pag foto's

# Stranden Dubrava en Delfinka Island Pag foto's

Sjeverna dalmacija

Bošana (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Bošana
31.01.2017. 08:17 dodajeIvan

Tussen de rotsen ligt dit prachtige strand op Pag in een kleine baai. Direct naast Dubrava Beach is Delfinka Beach. Dubrava strand is een natuurlijke sfeer, begrensd door rotsen aan drie zijden, en zee en het uitzicht op de Kroatische kust. Schone zee is een plek voor deze plek, en de groenheid vult deze schoonheid. Hoewel het strand is verrijkt met groen en vegetatie, heb je hier geen goede schaduw. Als u het strand bezoekt, neem dan een parasol met u en wees goed beschermd tegen de stralen van de zon. Dubrava is een kiezelstrand in het midden, maar aan de zijkanten van de zee zijn er kliffen die geschikt zijn voor springen of mensen die willen zonnebaden zonder nieuwsgierige uitzichten. Het is geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, evenals voor koppels die van rust en stil willen genieten. Nabij het strand heeft u geen cateringfaciliteiten, of een aantal bijbehorende artikelen, zodat u kunt nemen wat u nodig heeft met hen. Dit is een plek om te genieten en te ontspannen.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala