Eiland Pag - Bošana-strand

# Eiland Pag - Bošana-strand

Sjeverna dalmacija

Bošana (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Bošana
27.01.2017. 13:39 dodajeIvan

Bošana is een kleine plaats op het eiland Pag, slechts een paar kilometer ten noorden van de stad Pag. Het specifieke reliëf van dit gebied is verborgen door prachtige stranden, zouden we zeggen - gestrand tussen de steile rotsen die in zee duiken. Vanaf de glorieuze vlaktes hebben de gasten een prachtig uitzicht op de baai van Pag en de stranden die achter de rotsen zijn verborgen. De speciale schoonheid van deze kiezelstranden geeft alleen de rotsen die hen omringen en verbergen hun zwemmers tegen nieuwsgierige opvattingen. Als u van minder drukte en een gevoel van intimiteit houdt, zijn de stranden in Bošani ideaal voor u. Het strand van Bošani biedt geen horecagelegenheden of wat wateractiviteiten, maar voor een rustige sfeer en genot van stilte heeft u het niet eens nodig. Aanbeveling: Als u op het eiland Pag bent, moet u het Beretica-strand bezoeken. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala