Beach Puntizela Pula - Pula

# Beach Puntizela Pula - Pula

Istra

Fažana

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Fažana
29.03.2017. 10:16 dodajeIvan

Buurt van de stad Štinjan, in de voorkant van de eilanden Kotez is een populair strand Puntizela. Het is niet onze strand populair voor geen enkele reden. Zeer mooi ingericht, ruim en goed uitgerust. We zullen een oprit voor rolstoelgebruikers, douches en kleedkamers bogen. In aanvulling op de eerder genoemde, zijn er verheven woningen voor hulpverleners die zich zorgen voor de veiligheid van zwemmers. Het strand is kiezelstrand met een paar beton, fraai aangelegde terrassen. Er zijn ook banken, zitten en genieten van het uitzicht in de richting van de genoemde eilanden Kotez zee en sightseeing silhouetten. Het strand strekt zich een boulevard en op het strand heb je een cafe met uitstekende drankjes. In het ondiepe water van het waterpark voor de kinderen, waar ze kunnen spelen en volwassenen. Het aanbod is echt top-notch, en nodigen wij u uit om te komen genieten. Het strand heeft geen schaduw, maar direct achter het strand is groen over het slijmvlies dat grote dennenbomen groeien. Er is voldoende schaduw voor iedereen. Hoewel het strand is erg populair, druk hieronder niet zozeer dat er geen plaats is voor jou. Een uitnodiging die u heeft ontvangen, zijn wij voor u klaar.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala