Beach Centinera Banjole Pula

# Beach Centinera Banjole Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Pula
30.03.2017. 15:31 dodajeIvan

Bay Cintinera gedragen door de gelijknamige strand. Sommigen noemen Centinera, maar het komt op hetzelfde strand, de ene in Pula, die het eilandje Frašker uitkijkt. Het strand is breed, grind en erg mooi. Populair, en in toenemende mate een bezoek jaar na jaar. Dit heeft bijgedragen aan een rijke selectie van restaurants in de omgeving, en een groot aantal van de accommodatie voor toeristen. Het strand zelf is grind, met grote betonnen pier in het midden, een beetje achter zijn hoge takken van de pijnbomen. Er is veel schaduw, maar in het geval u nog niet gevonden een favoriete plek in de schaduw, raden wij u stoppen door een café of restaurant. Aanbieding eten en drinken was uitstekend en het uitzicht vanaf het terras zal een pauze en die najumornije nemen. De zee is ondiep water pretpark - een geweldige plek voor kinderen en jonge goste.Centinera HotelNa het strand is getiteld hotel. Hotel Centinera ligt 6 kilometer ten zuiden van Pula beschikt over 151 kamers en een overdekt zwembad. Meer informatie is te vinden op centinera.com 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala