Ambrela Beach Pula Kroatië

# Ambrela Beach Pula Kroatië

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Amber Beach is een van de meest populaire stranden in Pula, gelegen in het toeristische gedeelte van Verudela, aan de westelijke kant van het schiereiland en loopt door op het strand van Brioni. Vlakbij ligt het populaire Puljska-strand Hajvajka. Vanaf het centrum van Pula is het ongeveer 4 kilometer rijden. Het strand heeft een blauwe vlag voor de puurheid van de zee, de netheid van het strand en het aanbod. Vanwege de zachte toegang tot de zee zijn Ambrel-steentjes erg populair voor gezinnen met kinderen. Op het strand kunt u parasols en ligstoelen huren en genieten van verschillende sporten en adrenaline-activiteiten. Als u een beetje uit de buurt van het centrale deel van het kiezelstrand bent, vindt u een schaduw in het nabijgelegen dennenbos, in deze delen is er een rotsachtig strand met kleinere kiezelstranden. Objecten in de buurt: Ambrela Bistro & Beach Bar Verudela 5 (100 m), Zeppelin Beach & loungebar Zlatne Stijene, Saccorgiana baai (200 m), Histria restaurant (200 m), E & D café en restaurant (200 m)Strand Ambrela Pula foto's


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala