Fields Beach Premantura

# Fields Beach Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

De grotere kiezels tussen de rotsachtige bodem zijn een geweldige plek om tijd door te brengen in rust en stilte. Meer verspreid langs het strand op bouwland is schoon en aangenaam warm. Toetreding tot de zee is gemakkelijk, en te plaatsen op het middelste deel van het strand. Die kleine wendbare kunnen hun plaats op de nabijgelegen rotsen te vinden. Hoewel afgelegen, is het strand Bouwland goed bezocht, en het kwam alle leeftijden. Achter het strand wordt gedomineerd door een levendige groene dennennaalden, terwijl de zee blijft kristal groene kleur die neemt op een blauwe tint, afhankelijk van de diepte van de zee. Het strand is mooi en dat is de reden waarom veel liever. In de buurt van het strand u niet beschikt over de luxe in de vorm van restaurants, daarom raden wij u aan het strand krijg je van tevoren voorbereid. Als je aankomt op een dagje uit, met u alle benodigdheden. Geniet volledig buiten het bereik van het dagelijks leven.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala