Beach Mala Kolumbarica Premantura

# Beach Mala Kolumbarica Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Little Bay Kolumbarica een rotsachtige kust, met een klein steentje gebied waarop het gelijknamige strand. De zee is schoon, maar ook diep - niet voor het springen van de hoge kliffen. Evenals een aantal komen om te zwemmen en zonnebaden op kruipend rotsachtige oppervlakken, kom hier en mensen die avontuur nodig hebben. Springen van rots werd populair in de wereld, echter, en hier verzamelen ze dapper en ervaren duikers. De kust en de zee zijn als ideaal voor de sport, maar als je niet durft om alleen te springen, is het de moeite waard om te komen kijken hoe anderen het doen zijn. Op het strand u niet beschikt over de luxe in de vorm van catering diensten, dat is waarom het is goed voor te bereiden voordat ze naar het strand. Echter, zodra het zwemmen en zonnebaden, maar u het verlangen naar een verfrissend drankje te krijgen, raden wij u een bezoek aan de bar in de buurt.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala