Camp Kamenjak Premantura Beach

# Camp Kamenjak Premantura Beach

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Dit strand is volledig beschreven door zijn naam - Kamenjak is zeer strand in steen, in het bijzonder stenen muren. Het strand is te bereiken met de auto, verlaat u de heuvel naar het strand en te voet verder. Wanneer je naar de zee wacht u een grote stenen oppervlakken, en natuurlijk niet aan te raken. Hoewel het zou worden genoemd strand kon concluderen dat het niet alleen betaalbaar, het is ideaal om te zonnebaden en zwemmen. De rotsachtige bodem zijn plat en perfect gezicht voor een dag zonnen. In niet in het gebied waar de rotsachtige platen zacht glooiende ondergedompeld in de zee. Dit strand is omgeven door natuur en alles wat daarin is điru. Als je goed uitgerust en met u de dingen die u nodig heeft. Voor de hele dag genieten van de zon is het belangrijk om jezelf te beschermen met zonnebrandcrème, en moet voldoende water en andere benodigdheden te brengen. Als je avontuurlijk zijn, en zijn niet op zoek naar luxe in de vorm van bars en restaurants, dit strand is perfect voor je. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala