Strand Kava Slatine Ciovo

# Strand Kava Slatine Ciovo

Srednja dalmacija

Čiovo (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Čiovo
18.02.2017. 12:00 dodajeIvan

Een van de mooiste stranden op het eiland Ciovo is zeker het strand van Kava. Het is gelegen aan het uiteinde, in het oosten en kijkt uit over de stad Split. Het strand is in een onbewoond deel, gescheiden en helemaal omringd door natuurlijke schoonheden. Naast het strand is er maar een bar om zwemmers te kunnen ontmoeten die een verfrissend drankje nodig hebben. Het kleurcontrast op het strand is iets heel betoverend. De stranden die het strand beschermen zijn gedeeltelijk bedekt met groen en de kleur van de kleur in combinatie met het grind geeft een compleet visueel spektakel. Als u goede vakantiefoto's wilt hebben, heeft u genoeg plaatsen om een fantastische foto op dit strand te maken. Jouw vrienden zullen je jaloers maken en zullen wensen dat ze al in het komende zomerseizoen komen. Geniet van ons prachtige strand op het eiland Ciovo. We kijken uit naar uw aankomst.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala