Bijeca Zandstrand Medulin

# Bijeca Zandstrand Medulin

Istra

Medulin

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Medulin
01.04.2017. 13:40 dodajeIvan

Opmerking: bekijk alle zandstranden in Kroatië met foto's en locatie. Het strand in Medulin is gemaakt van fijn zand, is groot en erg populair. Gedecoreerd met luifel parasols, ligstoelen en prachtig ingerichte bars op het strand. De zee is kalm, comfortabel warm en ondiep. Het is geweldig voor sportieve activiteiten, zoals picigin en soortgelijke leuke spellen. Het strand is geschikt voor alle personen, vooral voor koppels met kinderen. Als je wilt genieten, laat je de kinderen gewoon in het zand spelen en begint de rest. Op het strand hebben we douches, veranderende cabines en reddingshulpmiddelen voor de veiligheid van baders. We verheugen ons op uw komst - de uitnodiging die u net hebt gekregen.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala