Bijeca in Medulin

# Bijeca in Medulin

Istra

Medulin

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Medulin
01.04.2017. 13:47 dodajeIvan

Bijeca bouwt voort op het zandstrand Medulin die we al hebben genoemd. Op het strand zijn er bars, met een uitstekend aanbod van frisdranken. In de directe omgeving vindt u restaurants die verder zal bieden verrijken de verscheidenheid aan gerechten en lokale specialiteiten. Het strand is erg populair, bezocht en een echte toeristische attractie in deze plaats. Het strand is te bereiken met de auto, verlaat u de parkeerplaats en te voet verder. U hoeft niet ver te lopen omdat het strand is gebaseerd op de weg en parkeerplaats. Op het strand is er geen schaduw, maar er zijn onderdelen beschut tegen de zon. Het gaat vooral om restaurant terras of meer van deze cafés en bars. De zee is schoon, aangenaam warm en ondiep dicht bij de kust. Het is geweldig om te spelen in ondiep water, voor zowel kinderen als volwassenen.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala