Čaklje-strand - Podgora Kroatië

# Čaklje-strand - Podgora Kroatië

Srednja dalmacija

Podgora

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Podgora
01.03.2017. 13:34 dodajeIvan

Het Čaklje-strand strekt zich uit over de baai en gaat naar de kleine haven. Het is lang en kan worden ontvangen door een groot aantal gasten. Het strand ligt in het dorp zelf en is zeer rijk aan zijn aanbod. Naast het strand, afgezien van privé-accommodatie, heb je een groot aantal cafés en restaurants. Hier mis je de drankjes en het eten niet, en er is een kiezelstrand en de Adriatische Zee voor de lol. Aan de achterkant van het strand is verborgen door een betonnen muur, die opnieuw in het groen is bedekt en de gasten verbergen van het strand van voorbijgangers. Dus je hebt een privézonneterras en je bent beschut tegen de voorbijgangers buiten het strand. De zee is erg rustig, ondiep tot een meter van de kust en dan zijn er al dieptes voor aangenaam zwemmen. Het strand siert ook verschillende kleuren zonneschermen en hun aantal is in het voordeel van ons strand. Wees een van onze tevreden gasten.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala