Mlaska Beach - eiland Hvar

# Mlaska Beach - eiland Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Hvar
03.03.2017. 13:19 dodajeIvan

Drvenik op het vasteland, op het eiland Hvar, is het strand van Mlaska. Naast het strand ligt het gelijknamige kamp en we kunnen gerust stellen dat dit een van de meest bezochte plaatsen op dit eiland is. Als je naar de foto's kijkt, weet je waarom. Het moeras van het strand is prachtig "verpakt" in een natuurlijke omgeving, net als de kampfaciliteiten. Een beetje om de mooie scène die je hebt te verpesten. Als je besluit hier te komen en te kamperen, mis je niets. Het strand is geïsoleerd doordat het op een eiland ligt, maar het is nog steeds genoeg bezocht om je niet eenzaam te voelen. Als je privacy nodig hebt, heb je altijd de mogelijkheid om wat verder te gaan en een verborgen plek te vinden. We hopen dat u er zeker van zult zijn dat uw vakantie in een beter humeur is. Op het strand heb je douches, het is prachtig versierd met betonnen muren waar steen wordt gelegd. Het strand is zeer goed ingericht en het zal allemaal bijdragen aan de betere foto's. Zorg ervoor dat je vakantiefoto's maakt en deze op onze website laat zien. Eén deel van het strand heeft een FKK-markering.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala