Smokvina-strand - Eiland Hvar

# Smokvina-strand - Eiland Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Hvar
06.03.2017. 14:24 dodajeIvan

Voor dit strand zou je denken dat het privé was en gesloten voor het publiek omdat het voor een huis ligt, Lara appartement. Dat is natuurlijk niet zozeer het strand is voor iedereen toegankelijk. Vanwege de afstand van andere nederzettingen en de directe omgeving van de appartementen tot het strand, worden alleen gasten van de genoemde faciliteiten binnen gebaad. Soms komen er andere gasten, maar dit is echt zeldzaam. Hoe dan ook, als u zich op het Smokvina-strand bevindt, wordt u begroet door een benijdenswaardige ambiance, een onverharde ondergrond en een prachtige en heldere zee. Het strand is omgeven door dichte pijnbomen die een uitstekend contrast bieden met de blauwe zee. Slechts enkele van de heldere tinten van de omringende rotsen komen voor, maar domineren de natuurlijke groene kleur. Het strand aan de ene kant heeft geen natuurlijke schaduw dus het is goed om een parasol bij je te hebben. Als je het niet hebt, raden we je aan om tot het einde te gaan dat zich onder de bomen van de omringende bomen bevindt.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala