Strand in Zaraće op het eiland Hvar

# Strand in Zaraće op het eiland Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Hvar
06.03.2017. 11:31 dodajeIvan

Het strand in deze kleine plaats is meer als een tropische oase, geïsoleerd van de rest van de wereld met de onweerstaanbare kleuren van de blauwe zee. Zaraće Beach is geïsoleerd, gelegen buiten de nederzetting zelf, maar in de directe omgeving heeft u een compleet toeristisch aanbod. We denken aan particuliere accommodaties, en natuurlijk restaurants die eten en drinken aanbieden. Bovendien bieden lokale restaurants de beste visspecialiteiten, maar u kunt ook wat andere maaltijden bestellen - zoals u dat wenst. U kunt het strand op lokale wijze bereiken, een auto parkeren op ongeveer 50 meter van het strand en verder te voet. Ze zijn gelukkiger met het jacht, venture in deze prachtige baai en genieten van hun prive-accommodatie. Als u naar Hvar bezoekt, en op zoek bent naar een betoverend natuurlijk milieu, moet u ons strand bezoeken. Wij wachten op u en zullen het beste van uw verblijf in een onvergetelijk geheugen halen.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala