Strand van Pokonji dol Hvar

# Strand van Pokonji dol Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Hvar
06.03.2017. 10:08 dodajeIvan

Het Pokonji dol-strand ligt op het eiland Hvar, aan de zuidelijke rand van Hvar. Het strand kijkt naar het kleine eiland met dezelfde naam - Pokonji dol. Hoewel gelegen buiten het centrum, heeft dit strand bijbehorende horecafaciliteiten en daarom een rijk aanbod voor zijn gasten. Privé-accommodatie dicht bij het strand biedt onderdak aan een groot aantal gasten, terwijl anderen van of uit een stad of een andere nabijgelegen plaats op het eiland komen. Dichtbij het strand is er een restaurant dat werkelijk fenomenale gerechten biedt. De Dalmatische keuken is hier de voorgrond, maar u kunt zeker wat maaltijden bestellen zoals gewenst. Kiezelstrand is erg populair. Van jaar tot jaar wordt ons strand echt ontvangen door een groot aantal gasten van over de hele wereld. Velen van hen zijn permanente gasten die terugkomen omdat ze de schoonheid van het strand en de kwaliteit van onze diensten herkenden. Kleuren van zonneschermen kunnen het beste de dynamiek van het strand illustreren, dus neem een kijkje op de foto's en zorg ervoor dat het is geschreven. Zie andere stranden op Hvar.

Dichtbij: restaurant Pokonji dol Hvar

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala