Skala-strand Sveta Nedilja Hvar

# Skala-strand Sveta Nedilja Hvar

Srednja dalmacija

Sveta Nedilja (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Het strand ligt volledig in de natuurlijke omgeving. Het is gemaakt van een kleine struik die wordt gesmoord door de golven van de Adriatische Zee. Rondom het strand zijn er grote stenen blokken en rotsen, en net een beetje verder verticale muur die vandaag een wereldattractie werd in het klimmen met touw. Velen komen om verleid te worden in deze sport, natuurlijk, zij die bekwaam zijn en weten hoe het te doen. Als je naar dit strand komt, zul je genieten van de natuurlijke omgeving, de eenzaamheid en de geluiden die golven golven. Als je voldoende hebt zonnen, spring dan in het water en laat afkoelen. Skala Beach heeft geen bijbehorende inhoud. Dat is waarom we voorstellen dat u zich aanmeldt voor alles wat u nodig heeft voordat u aankomt. Neem water, zonnefilters en eten mee. Zonnescherm zal ook van pas komen, want er is geen natuurlijke schaduw in de buurt van de zee

Dichtbij het nabijgelegen: Lučišće baai, Lili strand Jagodina strand.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala