Strand van Zabodarski

# Strand van Zabodarski

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Net onder de luchthaven van Mali Losinj ligt dit prachtige strand van Zabodarski. Ons strand wordt begrensd door de rotsen die uit de zee komen en het grind op het hoofdgedeelte. De zee aan de kust is voldoende ondiep zodat kinderen kunnen spelen en volwassenen af en toe afkoelen als de zon te groot wordt. Op een paar meter van de kust kun je genieten, duiken en van het water genieten. Het uitzicht vanaf het strand, afgezien van de rotsen die we noemden, heeft het silhouet van het kleine eilandje Zabodarski. Het strand is er naar vernoemd omdat het eilandje duidelijk het landschap ziet en domineert. Er zijn geen grote drukte op het strand, waardoor het bijzonder geschikt is voor mensen die van de rust genieten. Als je dit verhaal hebt gevonden, nodigen we je uit om de mooiste momenten van vakanties hier door te brengen. Zie andere stranden in Mali Lošinj.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala