Ferry Mali Lošinj dienstregeling en prijzen Jadrolinija 2019 - Srakane Vele - Unije - Susak - Mali L

# Ferry Mali Lošinj dienstregeling en prijzen Jadrolinija 2019 - Srakane Vele - Unije - Susak - Mali L

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Srakane Vele - - Union - Susak - Mali Losinj 2019 voor carrier Jadrolinija in de periode van 01.06  - 30.09.2019,op deze site in de onderstaande foto's deze tekst, kunt u de dienstregeling en prijzen voor ferry tickets opzichte van Mali Losinj te controleren. - 30.09.2019 wanneer het tijdschema overgaat naar de zomercruise. Alle informatie wordt gedownload van de website Jadrolinija.hr en accuraat zijn, of zijn alleen geldig voor de 2019  jaar. Bezoek voor andere jaren de officiële website van Jadrolinija voor officiële prijzen. Alle links zijn op lokale lijnen op de Adriatische Zee, tussen Kroatische steden en eilanden. Tijdschema verwijst naar het toeristische zomerseizoen, wanneer regelmatig veerboten naar alle grote eilanden in de Adriatische Zee. We brengen ook prijzen voor elk van de ferryverbindingen. In aanvulling op de veerboot er zijn inbegrepen en catamaran lijnen die Pula, Susak, Mali Losinj, Unije, Ilovik, Silba en Zadar aan te sluiten. De lijn die van Mali Lošinj naar de eilandjes van Male Srakane en Suska rijdt. Susak is een eiland dat behoort tot de groep van de eilandengroep Cres-Losinj en Susak is een dorp dat administratief behoort tot de stad van Mali Losinj.

Lošinj, Susak, Unije, Srakane Uw zeillijn en prijzen


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala