Strand Porta Šešula, Mali Losinj

# Strand Porta Šešula, Mali Losinj

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Ze noemden Porta Šešula. Het is een natuurlijk strand met een prachtig landschap. Het is afgelegen en wordt vaak bezocht, meestal vanuit de zee, maar sommige gasten komen uit het vasteland. De zeilers vinden het leuk om dit te doen, vooral vanwege de heldere zee en het strand heeft een rotsachtige en ontoegankelijke kust. Het strand is echt mooi, maar meestal ontoegankelijk. Het is gemaakt van ruwe rotsen, die trots zijn op de schoonheid maar ook u eraan herinneren dat de natuur moet worden gerespecteerd. De zee is rustig, prachtige kleuren en aangenaam warm. Het is een echte combinatie om het jacht voor de kust te verankeren en te genieten van de zomerzon. Er zijn geen grote drukte aan de kust, dus de zeilers zullen genieten van de bijna complete rust. Een paar voorwerpen naast het strand zullen hun gasten ontvangen en dat is het dan. Slechts een paar mensen op het strand, en iets op de boten kunnen genieten van hun stukje van de Adriatische Zee. Niet ver van dit strand ligt de baai van Vela Draga.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala