Silver Bay Mali Lošinj

# Silver Bay Mali Lošinj

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

In Čikat bij Mali Lošinj ligt een prachtig strand genaamd Srebrna uvala. Het strand is prachtig ingericht, mooi en goed uitgerust. Naast de douches, de kleedkamer en het strand zijn er cateringfaciliteiten en accommodatiefaciliteiten. Er is natuurlijk een lange promenade die 's avonds wordt verlicht. Het uitzicht vanaf het strand is geweldig. In de omgeving is er een prachtige baai Veli Žal. Zeeblauw alleen in de verte van het silhouet van het eiland Susak. De zee is extreem schoon, kalm en comfortabel warm. In de zeebodem is er een waterpark, een geweldige plek voor kinderen en jongeren om plezier te hebben terwijl hun ouders ontspannen op het strand of op het terras van de lokale cafés. Als je in de buurt bent, nodigen we je uit om naar ons strand te komen. We zijn ervan overtuigd dat u zult genieten en de ultieme vakantie zult ervaren.

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala