Stranden Mandre eiland Pag Kroatië

# Stranden Mandre eiland Pag Kroatië

Sjeverna dalmacija

Mandre (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Mandre is een nederzetting met ongeveer 400 permanente inwoners in de gemeente Kolan aan de westkust van het eiland Pag. Van alle delen van de plaats is er een adembenemend uitzicht op de eilanden Silba en Olib, evenals Maun en Škrda, die rijk zijn aan baaien en prachtige stranden. De lokale bevolking van deze plaats is van oudsher bezig met visserij en schapenhouderij en de laatste jaren richten ze zich steeds meer op toerisme. Tegenwoordig is Mandre een echt toeristisch resort dat traditionele levensstijl en hoogwaardige accommodatie combineert en is uitgegroeid tot een van de favoriete toeristische bestemmingen voor familietoerisme van binnen- en buitenlandse gasten. De stranden in Mandre zijn meestal kleiner met fijn grind, geschikt voor kinderen en gezinnen.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala