Strand Šimuni Pag Kroatië

# Strand Šimuni Pag Kroatië

Sjeverna dalmacija

Šimuni (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Šimuni is een kleine plaats in het zuidwesten van het eiland, met een van de mooiste en grootste Adriatische stranden, zelfs een 4 km lang kiezelstrand. Duidelijke zee, een wat moeilijkere toegang tot de zee door grotere en scherpere stenen, maar het strand is prachtig, het bos op de achtergrond biedt schaduw voor iedereen. Vanwege het grote oppervlak is dit strand nooit overvol geweest, zelfs in het hart van het seizoen kunt u kiezen waar u uw handdoeken wilt zetten. Op het strand zijn er de cafés van Beach Bar Leut en Kokopelli Beach Bar en het bar-restaurant Dva Vlaja, waar u kunt genieten van een aantal Dalmatische specialiteiten. Een zeer geschikte plaats voor kinderen en gezinnen. Het is niet moeilijk om het strand te bereiken en buiten de dennenbomen is het niet moeilijk om een parkeerplaats te vinden.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala