Stranden van Šimuni Pag Kroatië

# Stranden van Šimuni Pag Kroatië

Sjeverna dalmacija

Šimuni (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Het grootste fort van het Šimuni-kamp zijn de zandstranden die zich over de hele lengte uitstrekken. In het kamp vindt u zes versierde kiezel- en zandstranden, waarvan er zelfs twee hondenstranden zijn - Het meest ongerepte strand in het kamp is het strand Twee Morarnara, Perfect voor gezinnen met kinderen en iedereen die met huisdieren op vakantie reist vanwege hen een speciaal omheind gedeelte .- Op het Diamond Beach kunt u genieten van helende behandelingen zoals Thaise massage en halotherapie. Pearl Beach is een romantisch strand dat beroemd is om de vele verhandelingen die op het Eiland der Liefde hebben plaatsgevonden. - Je kunt zeilen, surfen, duiken en vele andere activiteiten op het strand van Whitefish proberen - Het Gouden Strand is het enige zandstrand op de camping en het centrum van alle evenementen in Camping Village Simuni. - Schitterend strand Een rustig strand met een strandbar is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de Adriatische Zee.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala