Plava Laguna Beach Krknjaši Veli Drvenik

# Plava Laguna Beach Krknjaši Veli Drvenik

Srednja dalmacija

Drvenik Veli (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Strand Krknjaši - Plava Laguna, ligt op het eiland Drvenik Veli. Het is erg populair, zowel voor gasten van de naburige appartementen als voor watersporters. Het bevindt zich op een uitstekende locatie, heeft een schone zee van prachtige kleuren met een geschikte diepte voor verankering en zwemmen vanaf de boot. De zee is warm, extreem schoon en erg stil. Het strand bestaat uit grotere rotsblokken, is ruim en gevarieerd. Een deel van het strand ligt in natuurlijke schaduw, terwijl het op andere plaatsen de hele dag zonnig is. De zon hoeft zich hier echter niet al te veel zorgen te maken, want er is een goed verzorgde boom op de achtergrond waar je je in kunt verstoppen. De horecagelegenheden volgen het strand en zullen elke gast verrassen met zijn aanbod. Naast verfrissende drankjes is het aanbod aan gerechten uitstekend en gevarieerd. Iedereen zal iets voor zichzelf vinden. Dichtbij: Konoba Krknjaši, eiland Blue Lagoon Drvenik Veli, eiland Krknjaš Mali, restaurant Mali Škava - Blue Lagoon - Krknjaši

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala