Strand Leptirica Plat Kroatië

# Strand Leptirica Plat Kroatië

Južna dalmacija

Plat

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Plat
13.03.2017. 13:11 dodajeIvan

Op de plaats Plat bij Dubrovnik ligt het strand Leptirica. Het is prachtig ingericht, omgeven door een stenen muur en verrijkt met een aanbod van een nabijgelegen restaurant. Het strand is ruim, gemaakt van grind en geschikt voor alle zwemmers. De zachte benadering van de zee is ook geschikt voor de bekwame zwemmers, maar ook voor de kinderen en degenen die minder zwemmen. De achtergrond van het strand is versierd met oude ommuurde huizen en hoge groene hekken om hen heen. Het strand wordt gedomineerd door kleurrijke parasolkleuren en uitgerekte ligstoelen. Dit strand is uitgerust met kleedhokjes, heeft een speciale zwemzone en een mooie promenade met bankjes erachter. Wanneer u zwemt en zonnebaadt, neemt u een pauze en wandelt u naar het nabijgelegen restaurant. Hier kunt u genieten van smakelijke maaltijden of verfrissende drankjes. Het uitzicht vanaf het terras kalmeert en laat een teken achter voor goede herinneringen. Kom en bezoek ons. We zijn er zeker van dat je zult genieten. Dichtbij: Poseydon Restaurant, Coco Beach Bar

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala