Het strand van Brsečine Kroatië

# Het strand van Brsečine Kroatië

Južna dalmacija

Brsečine

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Brsečine
15.03.2017. 09:40 dodajeIvan

Het strand van Brsečine ligt in een kleine baai net onder het dorp Brsečine. Het is prachtig ingericht, gemaakt van geplaveide en vrij populair. U kunt het strand gemakkelijk bereiken met de auto, die u vlak bij het strand kunt parkeren. Omringd door groen, maar ook met oude gebouwen met stenen muren. Sommige zijn nog steeds verlaten, maar op zichzelf slagen ze erin de achtergrond van ons kleine strand te versieren. De parkeerplaats wordt verlicht door verlichtingspalen, dus uw parkeerplaats kan ook dienen als een kleine loopbrug wanneer u zwemt en zonnebaadt. Het strand omringt een kleine haven aan de ene kant, het bouwen van een schild tegen grote golven voor de meest plezierige zwemmen. Het zwemmersgebied is gemarkeerd en er is geen angst voor ontmoeting met schepen die de haven binnenkomen en verlaten.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala