Strand van Sjekirica - Brsečine

# Strand van Sjekirica - Brsečine

Južna dalmacija

Brsečine

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Brsečine
15.03.2017. 09:52 dodajeIvan

Strand Seahorse Mam van iedereen die via de rijksweg D8 komt - bekend als de Adriatische snelweg. Toch is het moeilijk om naar dit strand van het vasteland te komen. Het is populair, maar wordt vooral bezocht door de zee, met de hulp van verschillende boten en kleine jachten. Nauticers vinden het leuk om hier te komen, en zoals ze niet zouden doen, als zo'n prachtige plek aan zee op hen wacht. Dit strand is rotsachtig en bijna een eiland. Namelijk, in contact met het vasteland, vanwege het ondiepe water, is het strand eigenlijk gescheiden van de kust, maar toch kunt u het te voet bereiken zonder te slikken. Daarom is het ook speciaal, dus een deel komt eraan door de dichte laaglandvegetatie van de kust, om te genieten van de warme rotsen die in de heldere zee leven. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala