Divna Beach - Peljesac foto's

# Divna Beach - Peljesac foto's

Južna dalmacija

Trpanj

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Trpanj
17.03.2017. 09:38 dodajeIvan

Aan de noordkant van het schiereiland ligt in de baai van Divna het strand met dezelfde naam. Voor het strand is er een eiland met uitzicht op de zee, evenals verankerde jachten in de omgeving. Het strand is bereikbaar vanaf Duba, of een andere kleine nederzetting op het schiereiland Peljesac - Donja Vrućica. In de omgeving van dit prachtige strand bevindt zich hetzelfde naamkamp en een café dat u met een verfrissend drankje zal verrukken. Het strand is kiezelbaar, vrij ruim en met een zachte aanpak van de zee. Sommige kleinere delen van het strand hebben een natuurlijke schaduw, maar meestal worden kiezelstenen voortdurend beïnvloed door de stralen van de zon. Voor een goede vakantie, en zonder vrees voor brand, raden we u aan om met een crème te kleden en een zonnescherm te brengen. Op dit strand zult u zeker van alle zorgen genieten, rusten en vergeten. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala