Ferry Ploče - Trpanj (Pelješac) dienstregeling en prijzen Jadrolinija 2020

# Ferry Ploče - Trpanj (Pelješac) dienstregeling en prijzen Jadrolinija 2020

Južna dalmacija

Trpanj

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Op deze site in de onderstaande foto's deze tekst, kunt u de dienstregeling en tarieven te controleren in relatie ferry Ploce - Trpanj (schiereiland) in 2020 jaar voor de vervoerder Jadrolinija in de periode van 01.06. - 30.09.2020 wanneer het tijdschema overgaat naar de zomercruise. Alle informatie wordt gedownload van de website Jadrolinija.hr en accuraat zijn, of zijn alleen geldig voor de 2020 jaar. Bezoek voor andere jaren de officiële website van Jadrolinija voor officiële prijzen. Alle relaties zijn lokale lijnen in de Adriatische Zee, tussen Kroatische steden en otoka.Red navigatie verwijst naar het toeristische zomerseizoen, wanneer regelmatig veerboten naar alle grote eilanden in de Adriatische Zee. We brengen ook prijzen voor elk van de ferryverbindingen. In aanvulling op de veerboot er zijn inbegrepen en catamaran lijnen die Pula, Susak, Mali Losinj, Unije, Ilovik, Silba en Zadar aan te sluiten. Op het schiereiland Peljesac zijn enkele van de mooiste stranden in Kroatië, in het bijzonder in Zuljana waar de stranden Vucine, Zuljana, Grdni Do en room. In Trpanj is ook een mooi strand Divna, Duba en Prapratno.

Het schip Ploce - Trpanj (schiereiland), het tijdschema en de prijzen


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala