FKK Naaktstrand Biograd - Crvena Luka

# FKK Naaktstrand Biograd - Crvena Luka

Sjeverna dalmacija

Biograd na moru

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Het strand ligt ongeveer 300m ten noorden van Red Harbour of 1 km ten zuiden van het strand Kumenat in Biograd. Het hele gebied tussen Kumenata en Red Luke is een gebied waar badkleding wordt gecombineerd met en zonder kleding, omdat het strand geen officieel FKK-label heeft maar jarenlang populair is bij naturisten.

Red Harbor Resort is een gesloten resort. Zwemmen in het resort kost 25kn. De kust is overwegend kiezel en rotsachtig met wat ondiep water. Meestal zijn er niet veel mensen en kun je altijd een mooie plek vinden als je het leuk vindt. Water is op de meeste plaatsen ruw, ondanks ondiep water, zoals sommige van de scherpe steentjes en stenen in het water. Dus neem wat goede plastic sandalen mee. Het strand van Crvena Luka (foto's).

Maar als je naar het zuiden blijft lopen, kom je bij de mooiste zand- en kiezelbaai. De baai is niet groot, misschien wel ongeveer 150 m. Het strand is kiezel en zanderig, maar de ondiepe baai is volledig zanderig. Het water is uitzonderlijk mooi, warm en schoon, geschikt om in ondiepe zandbaai te zwemmen, duiken of spelen. De baai wordt ook bezocht door vele jachten en boten. Ze zijn verankerd in de baai en eigenaren blijven meestal naakt op hun schepen.

Aan beide kanten van de baai is de kust rotsachtig met schaduwrijke bomen. Er is geen inhoud op het strand, dus je brengt alles wat je nodig hebt.

Dit is een van de mooiste optionele stranden in Biograd en omgeving. Dichtbij is gelegen Strand van Lumbrak.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala