Strand Beritnica Pag

# Strand Beritnica Pag

Sjeverna dalmacija

Metajna (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Dit strand ligt op het eiland Pag, ten zuiden van het kleine dorp Metajna. Het is speciaal in natuurlijk complexe rotsen in ondiep water, ideaal voor foto's of gewoon voor bewondering van de kust. Neem een ​​pauze in Beritnica met een mooie drie-rotsscène. Die kleine vakkundigen kunnen naar een van hen klimmen en onvergetelijke momenten uit de zomervakantie onthouden. Het strand is anders omringd door rotsachtig landschap, met een kleinere kiezelstrand. Er is geen natuurlijke schaduw, evenals geen cafes (het dichtst bij het strand van Ručica). Als u ervoor kiest om naar de Beritnica te komen, breng met u alles wat u nodig heeft. Dit is een geweldige plek voor mensen die publiek en galerijen willen vermijden. Ook is strand een uitstekende keuze voor mensen die van adrenaline houden en klaar zijn voor uitdagingen zoals rotsklimmen in het water. U kunt het Beritnice strand bereiken door het prachtige strand van de Ručice (foto's) te lopen, die u met de auto kunt bereiken. Het handvat is ongeveer 1 kilometer verderop. Na Beritnica is er nog een mooi strand, Paška Vrata strand. Als u op het strand Zrće bent, kunt u naar Beritnica gaan door een feestboot die elke dag in de zomer rijdt.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Gost Lisa
Het prachtige strand, alleen te voet bereikbaar, is niet gemakkelijk te bereiken, maar is het waard. Leuke plek om te zien

 
Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala