Ručica Pag Beach

# Ručica Pag Beach

Sjeverna dalmacija

Metajna (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Metajna
30.01.2017. 15:19 dodajeIvan

Velen zeggen dat dit het beroemdste strand op het eiland Pag is. Als u het niet eens bent met deze uitspraak, in ieder geval eens zijn dat het een van de beroemdste stranden op dat eiland is. Het is moeilijk voor een strand om deel te nemen aan Zrće, maar het strand van Ručica wordt het hele jaar door beter aangeboden aan gasten. Het is erg populair, meestal vanwege zijn schoonheid. Onvolhoubare natuur, ruwe omgeving en een ietwat geïsoleerde positie van dit strand, zijn een combinatie die zeker een positief effect heeft. Talrijke wereldlijsten - de keuze van de beste vakantiebestemmingen, vermeld het strand op Pag. Het strand is gelegen in de buurt van een kleine nederzetting Metajna. Reeds naar het strand komt ademloos. Onvolhoubare natuur geeft een uitstekende indruk op alle gasten, en het strand zal even oud en oud verlustigen. Vaak zijn gasten strandfamilies en jonge koppels. Het strand heeft geen natuurlijke schaduw, zoals vele anderen op het eiland, maar in de buurt is er een kleine bistro waar je jezelf kunt verfrissen of eten als je honger hebt.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala