Beach Grotte von Pula

# Beach Grotte von Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Pula
29.03.2017. 12:24 dodajeIvan

Afgelegen strand in de baai muzilja natuurlijke omgeving is dat veel liefde en waarderen. Toegang tot het strand komen uit het bos, een smal paadje dat leidt naar een onverharde deel. Het strand is meestal rotsachtig, met partijen, maar betaalbaar en geschikt om te zonnebaden. Ze vinden het leuk om hier te komen avonturiers, mensen die geen grote mensenmassa's en liefhebbers van ongerepte natuur last hebben. De zee is schoon, aangenaam warm en mooie kleur. De rotsen onder water geeft een reflectie die de kleuren blauw en groen herleeft. De ervaring op het strand is niet te beschrijven, je gewoon moet ervaren. Dit mag echter mensen die niet op zoek zijn naar grote voordelen te bereiken. Naast het strand u niet beschikt over alle faciliteiten zelfs catering. Je bent op uw eigen, om optimaal te genieten van het buitenleven.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala