Strand Ričina Nin Vrsi

# Strand Ričina Nin Vrsi

Sjeverna dalmacija

Vrsi

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Vrsi
09.02.2017. 22:19 dodajeIvan

Buiten het dorp, naast Vrs bij Nina, was het strand van Ričina verborgen. In feite is Ričina een plek voor kampeerders en echte natuurliefhebbers. Een kleine baai beschutte een zandstrand dat op het eerste gezicht iedereen betovert. Het strand is echt representatief, bewaard in natuurlijke pracht, verrijkt met slechts een paar zonnebloemen van palmbladeren. Tijdens het seizoen kunt u tenten, ligstoelen en vele andere baduitrusting op het strand zien. Op het strand kom je met de auto en sommige gasten zijn dankbaar voor hun zeilboten of kleine jachten. Iedereen die van de natuur houdt, geniet hier. Je bent verborgen voor nieuwsgierige voorbijgangers. Het strand is gemaakt van fijn zand en grind. De rug is groen van het lage gras en een beetje verder op de rotsachtige heuvels. Een stenen klifscène striemt talloze auto's op de achtergrond en badpakken van strandgasten. 


Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala