Strand van Vrsi Mulo

# Strand van Vrsi Mulo

Sjeverna dalmacija

Vrsi

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Vrsi
09.02.2017. 22:33 dodajeIvan

Het strand strekt zich uit over U Prince of Branimir. Dit is minder een drukke weg, dus u zult niet worden gehinderd door een grote herrie. Naast de weg strekt het strand zich uit langs de promenade, die 's avonds verlicht is en een ideale plek is om te kletsen met ijs en korte wandelingen. De zee wordt geplaagd door een kiezelstrand en op sommige plaatsen zijn er betonnen delen die met elkaar verbonden zijn door kleine vissersboten. Er is strand en groen, maar er is niet genoeg schaduw voor zwemmers. Zonneschermen zijn nodig voor de schaduw en gebruiken zonnebrandcrème als bescherming tegen de zon. Een paar strandbanken geven ruimte om te zitten en te genieten van het uitzicht op de baai. Als u een verfrissing wilt met een drankje of een smakelijke maaltijd, kunt u de nabijgelegen horecafaciliteiten gemakkelijk bereiken door een lichte wandeling.

 
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala