Školjić Vrsi-strand

# Školjić Vrsi-strand

Sjeverna dalmacija

Vrsi

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Vrsi
09.02.2017. 22:45 dodajeIvan

Het Školjić-strand ligt tussen de lokale weg en de rustige zee. Dit strand heeft Vrsi boven Nina en verwelkomt alle baders van lokale privé-accommodaties. De boulevard achter het strand is gedeeltelijk open voor verkeer, terwijl bij het zwembad het gesloten is om de nodige rust van de zwemmers te garanderen. Dichtbij het strand zijn er horecafaciliteiten die gemakkelijk te bereiken zijn. Het strand is kiezel, met gemakkelijke toegang tot de zee en slechts voor een klein deel verborgen in de schaduw van dennenbos. Het grootste deel van het strand is de hele dag zonnig, dus het is goed beschermd in de tijd. De banken langs de promenade komen heel goed voor een avondje uit met een prachtig uitzicht op de zee.
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala