Beach St. Ivan Pula

# Beach St. Ivan Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Pula
30.03.2017. 08:27 dodajeIvan

Beach St. Ivan is gelegen aan de Kaap en in contact met de zee van de baai van St. John. Zeer mooi, schoon en goed uitgerust. Dit strand is populair, wat niet verwonderlijk is gezien het feit dat de locatie is gelegen. Dit hele gedeelte van Pula is goed bezocht, met inbegrip van de omliggende stranden. Beach St. John is gemaakt van kleine steentjes die nog steeds kunnen vinden een verdwaalde iets grotere kiezels. De zee is zeer duidelijk en mooie kleuren. Het is gunstig om te zwemmen, en toegang tot de zee is gemakkelijk en handig voor iedereen. In de zee is er een waterpark, die kinderen zijn dol op, en een beetje verder is een omheind gebied voor zwemmers. De plaats heeft genoeg en in de zee en op het strand. Hoewel het lijkt dat het strand is gevuld tot de laatste plaats, dat is niet zo. Er is ruimte hier voor meer gasten, en dit is een soort uitnodiging aan allen die lezen. Langs het strand zijn er restaurants met de juiste selectie van gerechten en dranken, huisvesting en andere die ermee gepaard gaat. Het nabijgelegen bos biedt een uitstekende contrast kleuren die strand en de zee te werken, is er echter geen natuurlijke schaduw omdat de bossen dicht en ontoegankelijk. U kunt gratis naar een nabijgelegen café of restaurant te bezoeken en te genieten van de rest van de dag relaxen. Het uitzicht vanaf het terras is fenomenaal, en de geluiden van het strand.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala