Hawaiiaans Strand Pula

# Hawaiiaans Strand Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Pula
30.03.2017. 08:39 dodajeIvan

Afgeronde baai Procipina, Hawaïaans strand of als sommige andere bekende Hawaiian strand doet denken aan een tropisch strand waaraan zelden zullen voordoen. Echter, er is hier in de buurt, in Pula en is een van de meest populaire stranden. Beauty strand charmes en voorzieningen die strand zijn er een extra bonus voor al haar schoonheid. Strand verborgen in de spleet tussen de rotsen, grind en is erg mooi. Het wordt bereikt door bakstenen trap, waarboven er is een promenade en de bijbehorende faciliteiten. Boven het strand zijn er douches en kleedkamers, terwijl aan de onderkant van alle bestemd zwemmen en zonnebaden. Mooi gemetselde muur, bekleed met stenen, het geven van een extra dosis van de sfeer op dit strand. Bezoek ons en geniet van onze strand.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala