Beach Camp India in Pula

# Beach Camp India in Pula

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Banjole
30.03.2017. 15:21 dodajeIvan

India Beach is gelegen in de buurt van de toeristische badplaats met dezelfde naam, en op het strand is er een duikcentrum met dezelfde naam. Strand is gemaakt van vlakke oppervlakken steen. De zee is kalm en aangenaam warm. Achter het strand is er een bos met veel schaduw, maar ook cateringfaciliteiten. Terwijl op het strand u kunt zonnen en zwemmen in de zee, hier komen vooral liefhebbers van duiken en de onderwaterwereld verkennen. Als u een wens om te kijken onder de oppervlakte van de zee, kom en een tour met profesionalcima.Kamp Arena India BanjoleKamp Arena India is gelegen in de buurt van de plaats Banjole, in de buurt van Pula op een klein schiereiland te boeken. Het kamp is rustig, omringd door dennenbossen en prachtige stranden en kamp capaciteit is 1500 personen. In het kamp zijn er twee restaurants en een groot aantal sportieve activiteiten.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala