Strand Centinera Banjole Istrië Pula

# Strand Centinera Banjole Istrië Pula

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Het Centinera-strand ligt in het dorp Banjole in een dennenbos en biedt schaduw aan alle gasten die zich voor de rechter willen verbergen. Het strand is deels kiezelig en deels rotsachtig. Het is ideaal voor kinderen omdat het veel ondiepe delen heeft. Vanaf het strand kunt u boten, ligstoelen, parasols, fietsen voor water huren, een klein waterpark voor kinderen en een gastronomisch aanbod zijn er verschillende restaurants en bars in de buurt. In het seizoen zijn er ook animators die gasten meerdere keren per dag gratis animeren. In de omgeving is het populaire strand Paltana Banjole. Playa is aangepast voor kinderen en is een geweldige plek voor gezinnen vanwege het rijke aanbod voor kinderen, een veelheid aan wateractiviteiten en de zachte ingangen naar de zee. Parkeren is gratis. Het nadeel is te veel stemming in het hart van het seizoen. In de omgeving zijn de Arena van India, de Peškera-camping en het Diana Camp.

Foto's: .medulinriviera.info


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala