Strand Drasnice Rat

# Strand Drasnice Rat

Srednja dalmacija

Drašnice

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Drašnice
02.03.2017. 08:09 dodajeIvan

Van Tucepi naar het centrum van de nederzetting Drašnice, dit is het eerste strand dat je in het dorp zelf zult ontmoeten. Het Rat-strand is lang en biedt plaats aan een groot aantal gasten. Achter de stranden dalen de rotsachtige hellingen af, en het strand zelf is gemaakt van kleine rotsblokken. De zee is erg schoon, kalm en comfortabel warm. Het strand heeft een omheind gebied voor zwemmers, op het eerste gezicht lijkt het geïsoleerd, maar bevindt het zich nog steeds direct naast het bewoonde deel. Vanaf het strand zie je een groot aantal privé-accommodaties, van waaruit het grootste aantal baders komt. Er is geen natuurlijke schaduw op het strand. Alles wat je met je te maken hebt, vooral als je erover denkt om hier de meeste tijd door te brengen. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala