Strand Izbitac Drašnice

# Strand Izbitac Drašnice

Srednja dalmacija

Drašnice

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Drašnice
02.03.2017. 08:47 dodajeIvan

Onder onze poort op de Izbitac Road, is er een strand met dezelfde naam. Net als het strand aan de andere kant van de haven, en dit is in het centrum van het resort. Strand Izbitac is mooi, gemaakt van grind en heeft een zeer lichte daling in de zee. Het strand is geschikt voor alle zwemmers, van die paar betere tot de zwakkere zwemmers en voor kinderen. Er is geen schaduw op het strand, dus het is goed om een sunblock en een parasol mee te nemen als je die hebt. Aan de lange kustlijn, in contact met de zee, stromen de prachtige blauwe tinten over. Het uitzicht op het strand is geweldig met een ontspannend effect. Het strand heeft een omheind gebied voor zwemmers en een paar plaatsen die zijn gebouwd om in het water te springen. Kom en geniet ervan.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala