Vira Beach - Drvenik

# Vira Beach - Drvenik

Srednja dalmacija

Drvenik

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Drvenik
02.03.2017. 15:23 dodajeIvan

Vira Beach is gelegen in een natuurlijke, kleine baai, en heeft lange tijd veel toeristen uit de hele wereld gehost. Het onderscheidt zich van de nederzetting, waar veel mensen van houden, dus het is vooral lief voor mensen die van eenzaamheid en kleine menigten genieten. Als u hier bent, en wil de dag rustig doorbrengen, breng met u alles wat u nodig heeft. Achter het strand is er genoeg groen, maar het is ontoegankelijk en u vindt er geen schaduw. Zorg ervoor dat u zich beschermt tegen een zonnebrandcrème en breng een zonnescherm mee. Het strand is gemaakt van stenen schors, heeft een zachte aanpak van de zee en is zeer netjes. De zee is hier puur, uitgesproken kleur die afwatert afhankelijk van de diepte. U zult hier van hier genieten, kom gewoon klaar. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala