Ferry Drvenik Hvar rijdt en prijzen Jadrolinija 2020

# Ferry Drvenik Hvar rijdt en prijzen Jadrolinija 2020

Srednja dalmacija

Drvenik

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Op deze pagina in de afbeeldingen onder deze tekst kunt u de dienstregeling en het tarief voor de veerverbinding Drvenik - Sućuraj (Hvar) 2020 voor de Jadrolini-vervoerder in de periode van 01.06 raadplegen. - 30.09.2020 wanneer het tijdschema overgaat naar de zomercruise. Alle informatie wordt gedownload van de website Jadrolinija.hr en accuraat zijn, of zijn alleen geldig voor de 2020 jaar. Bezoek voor andere jaren de officiële website van Jadrolinija voor officiële prijzen. Alle links zijn op lokale lijnen op de Adriatische Zee, tussen Kroatische steden en eilanden. Tijdschema verwijst naar het toeristische zomerseizoen, wanneer regelmatig veerboten naar alle grote eilanden in de Adriatische Zee. We brengen ook prijzen voor elk van de ferryverbindingen. In aanvulling op de veerboot er zijn inbegrepen en catamaran lijnen die Pula, Susak, Mali Losinj, Unije, Ilovik, Silba en Zadar aan te sluiten. Drvenik staat bekend om zijn prachtige stranden. Het bekendste strand is Duba Drvenik, een prachtige baai vol groen met turkooizen wateren, er is ook het strand van Vira, het strand van Gornja vala.

Brod Drvenik - Sucuraj (Hvar) navigeerbare bestelling en prijzenPrati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala