Strand Camping Grebišće Jelsa Hvar

# Strand Camping Grebišće Jelsa Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Hvar
04.03.2017. 10:13 dodajeIvan

Kamp Grebišće is erg populair op het eiland, deels vanwege de uitrusting maar ook vanwege het prachtige strand in de buurt. Het strand is meestal rotsachtig, kaal aan de randen, maar is zeker voorbereid op onbelemmerde toegang tot de zee en wandelingen langs de kust. Rotsachtige muren, met betonnen platen, zijn een efficiënte manier om alleen het beste van de rotsachtige kusten te gebruiken. Grote delen van de kust, die zijn gerangschikt en toegankelijk, bevinden zich in een dennenbos in een natuurlijke schaduw. Het strand zelf, evenals de zee aan het strand, staan ​​onder de zon, maar u bent al in een paar stappen in de schaduw. Hier kunt u genieten van een drankje, kijken naar de zwemmers of een beetje verder naar het naburige eiland Brac. Het uitzicht voor je zal verankerde kleinere schepen of jachten verrijken, eigenaren die juist op die plek voor het kamp willen genieten. Een deel van de zwemmers is gemarkeerd en je hoeft je geen zorgen te maken dat de boot te dichtbij komt. Je blijft nog steeds een belangrijk deel van de zee, alleen voorbehouden aan kampeerders. Aanbeveling: Camping Nudist Vrboska, Ivan Dolac beach, Lili Hvar beach. In de omgeving: Grebišće Camp, Tomb of Illyrian Tomb, Kamp Holiday

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala