Ivan Dolac Stranden Hvar

# Ivan Dolac Stranden Hvar

Srednja dalmacija

Ivan Dolac (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist

Stranden op de plaats Ivan Dolac op het eiland Hvar zijn meestal gelegen tussen natuurlijke rotsen. Kiezelstranden met zachte toegang tot de zee, geschikt voor zwakkere zwemmers en voor kinderen in het ondiepe water. De zee is kalm, schoon en comfortabel warm. Een deel van het strand is gecementeerd en gedecoreerd met steen. In de zomer zijn de meest benadrukte hier echter verschillende parasols, badkleding en handdoeken. Dit strand is populair en is graag bezocht. Permanente gasten zijn in de meerderheid, maar elk jaar zijn we verrast en nieuw. Het strand bevindt zich in het dorp zelf, namelijk het privé-logiescomplex. In de buurt heb je ook een restaurant met heerlijke maaltijden. We hopen dat u aangename momenten op ons strand zult doorbrengen.

Aanbeveling voor Hvar: Zavala Beach, Dubovica Hvar, Veliki Pokrivenik. Bestemming: Restaurant Ivan Dolac Restaurant, Vartal Café


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala