Strand Beli Cres, Zipline

# Strand Beli Cres, Zipline

Kvarner

Beli (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Beli
14.04.2017. 09:49 dodajeIvan

Het is een prachtig strand op het eiland Cres. Het kleine strand ligt in Beli, direct naast de haven. Het is prachtig ingericht, omgeven door stenen muren en oude stenen huizen. Het wordt de plaats genoemd, het strand van Beli, en het is rijk aan grind en heldere zee. Aan de ene kant staat het strand in contact met natuurlijke rotsen, terwijl aan de andere kant de riethaven van de haven voortgaat met de bijbehorende horecagelegenheid. Naast genieten van de zee en zonnebaden op het strand, zult u het zeker interessant vinden om de toeristenboten die hier vliegen te verwelkomen of te bezoeken. Bekijk de stranden op Cres (foto's en locaties). Het strand is echt speciaal en is een van de mooiste op het eiland. Het is erg populair, maar het heeft nooit de moeite genomen om je op te blazen. In de zee is er een omheind gebied om te zwemmen, en er zijn douches en kleedhokjes op het strand. Als je hier komt, zal je er zeker van genieten. We verheugen ons op uw komst en wensen u een prettige vakantie toe. Above the Beach staat ook bekend om zijn Zip Line voor gasten op zoek naar avontuur.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala