Valun, Cres FKK Naakt Beach Zdovice en camp foto's

# Valun, Cres FKK Naakt Beach Zdovice en camp foto's

Kvarner

Valun (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Commentaar of Upgrade this article, schrijf een nieuwe. Registratie is niet vereist
artikel
Position
Valun
14.04.2017. 12:06 dodajeIvan

Valun Beach is gelegen in de buurt van het gelijknamige stadje op het eiland. Omgeven door een groene luifel, en omgeven door prachtige stenen muur aan de achterzijde. De ene kant van het strand is natuurlijk, van de rots, terwijl de andere heeft een klein pad dat leidt naar het. Het pad is verlicht en geschikt voor lichte avondwandelingen. Het strand is klein, maar op geen enkele wijze in de buurt van hun gasten. Hoewel populair, dit strand ontvangt zijn gasten, zonder een menigte te maken. De zee is kalm, ondiep op de wal en aangenaam warm. Kom naar ons strand, ontspannen en genieten kupanju.Valun is een pittoresk vissersdorpje gelegen in het Valun baai, zijn er slechts een paar huizen, een paar restaurants en cafes en een kamp boven het strand Zdovice die gedeeltelijk naturisten. In de zomermaanden op de steile weg voor Valun bijna onmogelijk om gratis parkeren, restaurants en herbergen krijgen in het idyllische haven zijn meestal volledig bezet.

Camping Zdovice ValunKamp Zdovice is klein, eenvoudig en idyllische camping ligt in een pittoreske baai van Valun. Het ligt op een deels bosrijke omgeving en is geschikt voor maximaal 220 gasten. Het strand is een zandstrand en geschikt voor kinderen en biedt een gemakkelijke toegang tot de zee. Camping Zdovice is alleen geschikt voor tenten en geen voertuigen. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala